Извънградски транспорт

/Извънградски транспорт
Извънградски транспорт

Супер изгодни цени за извънградски транспорт в страната

Изгодни цени на километър в страната

checked Цялостно преместване на домашно имущество до желана от вас локация.
checked Разглобяване и сглобяване отново на мебели при преместване;
checked Превоз на мебели и оборудване за района на град София.
checked Превоз на мебели и оборудване извън района на град София.

checked Опаковане на чупливи предмети в полиетиленово фолио с въздушни мехурчета .
checked Пренареждане и преместване на мебели във вкъщи.
checked Прецизно пренасяне на електроуреди, компютърни системи и др.
checked Пренасяне на багаж или изхвърляне на отпадъци.

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ ДО ЖЕЛАНА ОТ ВАС ДЕСТИНАЦИЯ

Ние от https://HAMALIotdo.com можем да превозим вашите мебели на къси, както и на дълги разстояния. Служителите ни се грижат за товаренето на вашите вещи на камиона, като ги осигуряват против повреда, както е необходимо, за да се уверят, че нищо няма да падне. След като пратката пристигне на желаното от вас място, нашите хамали ще бързо и професионално започват работа. Те ще сглобят обратно мебелите, за които се е наложило да бъдат разглобени. След това те ще поставят мебелите така, както желаете. Вашето удовлетворение е наш приоритет!

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Чудите се как е най-добрият начин за преместване на мебели на дълги разстояния ? Не си мислете, че наемането на камион, който да управлявате сам е  единственият начин, по който можете да свършите това евтино. Ще бъдете приятно изненадани от достъпните ни цени за професионални хамалски услуги. Това е облекчение за вас, защото един голям проблем като местенето в ново жилище или офис, ще бъде разрешен професионално, без излишни главоболия!

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ В РАМКИТЕ НА СОФИЯ

Търсите ли най-евтиния начин да преместите мебелите си в района на София? Наемете компания, която се придвижва бързо в града и няма да ви се налага да се налага да търсите камион, да наемате оборудване или да молите приятелите и семейството си, за да ви помогнат – просто ни се обадете https://HAMALIotdo.com.

ПРЕНАРЕЖДАНЕ И ПРЕМЕСТВАНЕ НА МЕБЕЛИ ВЪВ ВКЪЩИ

Не ви харесва разположението на мебелите ви? Преместването на тежък разтегателен диван на горния етаж в стаята ви за гости или спалня до другата страна на къщата може да ви звучи като невъзможна задача за сам човек, но с нашата професионална услуга за преместване на мебели, пренареждането е бързо! Наемете ни и ние ще ви изпратим екип и оборудване, за да ви помогнат безопасно и бързо да пренаредите дома си.

Не рискувайте сами да местите тежки мебели, може да си причините тежки наранявания! Пазете здравето си, това е най-важното нещо, което имате!

ОПАКОВАНЕ И РАЗОПАКОВАНЕ

Тази дейност не е за подценяване, защото например последното нещо, което ще искате е при разтоварване да откриете, че краката на масичката за кафе са счупени или кожения диван се е скъсал при преноса. Правилното опаковане на мебелите е от съществено значение за запазване на целостта на мебелите. Доверете се на професионалистите, за да се справите с работата по опаковането и разопаковането на вашите мебели. Те ще започнат с например: разглобяване на краката на масата, рамките на леглото и други уязвими парчета, като ги отделят и опаковат. След това екипът ни ще опакова всеки предмет в полиетиленово фолио с въздушни мехурчета, за да го предпази от евентуални повреди. Тази стъпка ще предпази дървените мебели от надраскване, а тапицираните ви предмети от скъсване, надраскване или замърсяване.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ НАС?

Защита на мебели и оборудване от повреда

Изберете надеждна услуга за преместване на къси или дълги разстояния. Най-добре е да изберете хамали, които са експерти в преместването на домашно имущество. Тук вече може да се обърнете към нас – ние ще ви помогнем в този труден етап. Не е нужно да се се опитвате сами да пренасяте тежките разтегателни дивани – без опит и специално оборудване. Пазете здравето си, оставете това на нас.

Доверете ни се и ние ще пренесем вашите мебели и оборудване до новия ви дом. При молба от ваша страна сме готови да изготвим и приемо-предавателен протокол за имуществото, което пренасяме, както и състоянието, в което го взимаме. Ние ще го запазим непокътнато!

ЗАЯВЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СЕГА – 0879 58 53 71

Хамали ОТ-ДО са на разположение всеки ден от седмицата! Свържете се с нас,
за да уговорим ден и час за преместване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА