Изнасяне и изхвърляне на вещи, мебели и техника

/Изнасяне и изхвърляне на вещи, мебели и техника
Изнасяне и изхвърляне на вещи, мебели и техника

Изнасяне и изхвърляне на вещи, мебели и техника на изгодни цени

Цялостно изнасяне, изхвърляне на вещи, мебели и техника от хамали в София

checked Пренасяне на електрически уреди: хладилници, перални, печки и др.
checked Разглобяване и сглобяване отново на мебели при преместване;
checked Превоз на мебели и оборудване за района на град София, и извън него.
checked Цялостно преместване на домашно имущество или офис оборудване до желано от вас място.

checked Опаковане на чупливи предмети в полиетиленово фолио с въздушни мехурчета .
checked Пренареждане и преместване на мебели във вкъщи.
checked Прецизно пренасяне на електроуреди, компютърни системи и др.
checked Пренасяне на багаж или изхвърляне на отпадъци, мебели, уреди и др.

Имате проблем при изхвърлянето на стари мебели, електроуреди и други обемни предмети ?

Ние от Изхвърляне на вещи, мебели, отпадъци, електроуреди и други от https://hamaliotdo.com  ще решим проблема ви! Всичко, което трябва да направите е да ни се обадите, ние ще изпратим опитни служители, за услугата която желаете. Те ще пренесат, товарят и изхвърлят вашите стари вещи. Дори да живеете на 15 етаж, не е проблем за нашите опитни служители. Те са оборудвани със специални ремъци и други помощни средства за пренасяне, така че да улеснят работата си. Освен това те са специалисти в работата си, те работят това всеки ден, ние сме обучили специално служителите си  за професионални действия при различните предлагани от нас услуги.

Повечето ни клиенти споделят, че с години отлагат купуването например на нов диван, заради факта, че трябва да извхърлят стария. Това е свързано с необходимост от физически здрави хора, които да го пренесат / свалят например от 5 етаж/ и да го качат на микробус и закарат до сметището. Проблемът е, че трудно се намират хора, особено и техника, затова клиентите ни отлагали с години и използвали старите си мебели, докато чрез доволни наши клиенти не научават за нашите услуги.

Фирмата ни просперира благодарение на големия брой доволни клиенти, които ни рекламират на приятели и познати.  Така, че не се притеснявайте – доверете ни се и ни се обадете още сега, ако не сте сигурни за цената може да направите запитване и да ви отговорим.  Запаземата марка на фирмата ни гарантира, че ще свършим работата от … до – пълно обслужване. Не оставяме недовършена работа!

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ НАС?

Не рискувайте глоби за неправилно изхвърлени отпадъци

При изхвърляне на обемни отпадъци е важно да изберете доверен превозвач, който ще направи това законно. Защото има случаи, в които клиенти плащат на хамали и те, за да не палщат. Изберете надеждната ни услуга за извозване и изхвърляне мебели, вещи, отпадъци, електроуреди и други на къси или дълги разстояния. Най-добре е да изберете хамали, които са експерти в тази дейност и ще я извършат законно – изхвърлянето на отпади се извършва според вида на отпадъка в регламентирани сметища, като при необходимост за това се заплаща такса. Възможно е нелицензиран превозвач – незаконно да изхвърли отпадъците ви, за да спести пари от такси. Затова се обърнете към нас – ние ще ви помогнем и ще направим това законно. Не е нужно да се се опитвате сами да пренасяте тежките хладилници, фризери, разтегателни дивани, готварски печки и др. – без опит и специално оборудване. Пазете здравето си, оставете това на нас.

Доверете ни се и ние ще извозим вашите отпадъци  до лицензирано сметище. При молба от ваша страна сме готови да изготвим и приемо-предавателен протокол, за да сте сигурни, повече не носите отговорност за тези отпадъци, като стари електроуреди и др. Ние ще си свършим работата професионално, запишете си нашия номер сега – 0879 58 53 71  или направете запитване !

ЗАЯВЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СЕГА – 0879 58 53 71

Хамали ОТ-ДО са на разположение всеки ден от седмицата! Свържете се с нас,
за да уговорим ден и час за преместване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА