Как да преместим офис обзавеждането си с хамали от-до .

//Как да преместим офис обзавеждането си с хамали от-до .

64% от фирмите се налага да пренасят офиса си поне веднъж годишно , а то е свързано с хиляди главоболия и проблеми , които за вас са драма , но зан от хамалиотдо са детска игра . Трудността със събирането на вещи, документи техника и обзавеждане е голяма. Ние от „Хамали От- До“ сме създали тази фирма за да улесним животът Ви! www.hamaliotdo.com Ние сме специалисти и продължаваме да се развиваме в това отношение и накратко: Ще ви дадем спокойствието, съвети, безплатен оглед и ще ви улесним оптимално! Споделете с нас. Свържете се с www.hamaliotdo.com .

  1. Ако времето Ви е малко, нямате възможност за оглед и уговорената цена дадена Ви на тел:0879 58 53 71  от представител на фирма www.hamaliotdo.com  Ви удовлетворява, тогава остава да уговорите ден и час и ни чакайте в деня на пренасянето! Желателно е да предвидите и усигурите най-удобно място за спиране на транспорта (камион, бус, кола…) за улеснение на хамалите да товарят. Подсигурете достъп до асансиорите, ако е позволено ползването им и чипове за тях, ако са с такива : -Направете план скица на стаите в новия офис и ги номерирайте, така опакования багаж ще е в надписани кашони и ще знаете кое от къде е.
  2. Ако нямате време или възможност за оглед  и уговорената цена по телефона дадена Ви  от представител на фирма   www.hamaliotdo.com  Ви удовлетворява , то тогава : –  В деня на пренасянето е желателно да предвидите най удобно място за спиране на транспорта за улеснение на хамалите да товарят : – Подсигурете достъп до асансиорите ако е позволено ползването им и чипове за тях ако са с такива : -Направете план скица на стаите в новия офис  и ги номерирайте . Съответно злепете белешки на мебелите с номерата на стаите в които искате да се преместят или ако са стая по стая ги номерирайте . В най добрия случай е да има ваш представител който е запознат с бъдещото разположение на мебелите и да асестира на колегите хамали от www.hamaliotdo.com  . : – Ако сте решили Вие самостоятелно да си приберете папките и всички дребни вещи по кашони предварително , те трябва да са надписани също . По този начин нашите хамали ще бъдат улеснени при разпределението им по стаите в новия офис , а и за ваше улеснение при разопаковането им .   Надяваме се да сме ви били полезни и да се възползвате от услугите на фирма www.hamaliotdo.com.
By |август 23rd, 2019|Публикации|Коментарите са изключени за Как да преместим офис обзавеждането си с хамали от-до .
ОБАДИ СЕ СЕГА