Преместване на мебели

/Преместване на мебели
Преместване на мебели

Пренасяне, преместване, товарене и разтоваряне на мебели на изгодни цени

Цялостно преместване на дома или офиса от хамали в София

checked Цялостно преместване на домашно имущество или офис оборудване до желано от вас място.
checked Разглобяване и сглобяване отново на мебели при преместване;
checked Превоз на мебели и оборудване за района на град София.
checked Превоз на мебели и оборудване извън района на град София.

checked Опаковане на чупливи предмети в полиетиленово фолио с въздушни мехурчета .
checked Пренареждане и преместване на мебели във вкъщи.
checked Прецизно пренасяне на електроуреди, компютърни системи и др.
checked Пренасяне на багаж или изхвърляне на отпадъци.

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ ДО ЖЕЛАНО ОТ ВАС МЯСТО

Ние от https://HAMALIotdo.com можем да превозим вашите мебели на къси, както и на дълги разстояния. Служителите ни се грижат за товаренето на вашите вещи на камиона, като ги осигуряват срещу повреда,  за да се уверят, че нищо няма да падне или да се надраска. След като пратката пристигне на желаното от вас място, нашите хамали ще бързо и професионално започват работа. Те ще сглобят обратно мебелите, за които се е наложило да бъдат разглобени. След това те ще поставят мебелите така, както желаете, в новия дом или офис може да си направите ново разположение и ние сме на ваше разположение. Вашето удовлетворение е наш приоритет!

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Чудите се как е най-добрият начин за преместване на мебели на дълги разстояния ? Не си мислете, че наемането на камион, който да управлявате сам е  единственият начин, по който можете да свършите това евтино.  Направете запитване и ще бъдете приятно изненадани от достъпните ни цени за професионалните ни хамалски услуги. Това е облекчение за вас, защото един голям проблем като местенето в ново жилище или офис, ще бъде разрешен професионално, без излишни главоболия!

ПРЕВОЗ НА МЕБЕЛИ В РАМКИТЕ НА СОФИЯ

Търсите ли най-евтиния начин да преместите мебелите си в района на София? Наемете компания, която се придвижва бързо в града и няма да ви се налага да се налага да търсите камион, да наемате оборудване или да молите приятелите и семейството си, за да ви помогнат – просто ни се обадете https://HAMALIotdo.com. Ние ви гарантираме, че всичко ще бъде преместено в  състоянието, в което сме го получили. Ще изготвим и приемо-предавателен протокол, за ваше  спокойствие.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА АНТИКИ И СТАРИННИ МЕБЕЛИ

Антиките са не само безценни, но обикновено и незаменими, което означава, че към тях трябва да се подходи внимателно. Ако искате да запазите ценните си вещи си в непокътната форма по време на транспортиране, тогава наемете професионална компания за превоз на мебели и оборудване. Така ще оставите на нас работата по разглобяване, опаковане и пакетиране на вашите скъпоценни предмети. Нашите специалисти, които се занимават с превоза на антики, знаят правилния начин за опаковане и подреждане на всяко парче, за да се гарантира, че ще изглежда толкова добре, колкото и сега за следващите поколения!

ПРЕВОЗ НА ТЕЖКИ И СПЕЦИАЛНИ ИЗДЕЛИЯ

За нас няма значение дали един елемент, който е много труден и тежък за движение – като билярдна маса , пиано или сейф, трябва да бъде преместен или превозен до ново място? Ние можем да ви помогнем с местенето, защото имаме хора, които да се заемат  с тези и други трудноподвижни товари .

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ НАС?

Защита на мебели и оборудване от повреда

Знаем, че мебелите ви имат не само материална но и сантиментална стойност за вас, тъй като те са свързани с много спомени. Изберете надеждната ни услуга за преместване на къси или дълги разстояния. Най-добре е да изберете хамали, които са експерти в преместването на домашно имущество. Затова се обърнете към нас – ние ще ви помогнем в този труден етап, като преместването в нов дом или офис. Не е нужно да се се опитвате сами да пренасяте тежките разтегателни дивани – без опит и специално оборудване. Пазете здравето си, оставете това на нас.

Доверете ни се и ние ще пренесем вашите мебели и оборудване до новия ви дом или офис. При молба от ваша страна сме готови да изготвим и приемо-предавателен протокол за имуществото, което пренасяме, както и състоянието, в което го взимаме. Ние ще го запазим непокътнато, запишете си нашия номер сега – 0879 58 53 71  или направете запитване !

ЗАЯВЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СЕГА – 0879 58 53 71

Хамали ОТ-ДО са на разположение всеки ден от седмицата! Свържете се с нас,
за да уговорим ден и час за преместване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА