Преместване на офис

/Преместване на офис
Преместване на офис

Преместване на офис и офис обзавеждане на изгодни цени

Цялостно преместване на офиси от хамали в София

checked Цялостно преместване на офис мебели и оборудване до желана от вас локация.
checked Разглобяване и сглобяване отново на мебели при преместване;
checked Превоз на мебели и оборудване за района на град София.
checked Превоз на мебели и оборудване извън района на град София.

checked Опаковане на чупливи предмети в полиетиленово фолио с въздушни мехурчета .
checked Пренареждане и преместване на мебели във вкъщи.
checked Прецизно пренасяне на електроуреди, компютърни системи и др.
checked Пренасяне на багаж или изхвърляне на отпадъци.

Съвети за преместване на офис мебели и оборудване!

Ако вашият бизнес е на определен бюджет или е твърде малък и не искате да наемете професионална компания, за преместване на офиси и офис оборудване, ето няколко полезни предложения за намаляване на щетите върху офис мебелите.

Преместване на офис мебели с минимално увреждане

Преди да преместите офис мебелите е най-добре да се уверите, че новото място може да побере пълния набор от офис мебели от стария ви офис. Това е лесно, просто трябва да сравните размерите на пода и височината на помещенията.

Предварителните измервания са необходими, ако офис мебелите се преместват от една част на офис сграда в друга или към нова офис сграда. Друг съвет за преместване на офис мебели е създаването на план, който поддържа подобна симетрия и ергономичен дизайн. Организирайте си предварително новото работно място, преценете грешките на предишното ви разположение на мебели и техника, така че сега да стане по-добре.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ НАС?

Защита на офис мебели от повреда

Изберете надеждна услуга за преместване на къси или дълги разстояния. Най-добре е да изберете хамали, които са експерти в преместването на офис мебели. Тук вече може да се обърнете към нас – ние ще ви кажем вида на защитните покрития, които ще се използват за този вид преместване и техниката, която ще се използва. Фирмата ни разполага с необходимия ви брой хора и техника за преместване на мебелите и оборудването. Ние сме професионалисти при пренасянето на мебели и оборудване и ще ви помогнем да се справите със смяната на офиса, с минимални щети върху вашите мебели. Нашите служители предварително ще обезопасят вашите мебели и оборудване, така че да го запазят непокътнато.

За да стане бързо, лесно и безпроблемно преместването на офис мебелите, е важно съдържанието на всички етажерки, шкафове за съхранение и бюра да бъде премахнато и надлежно опаковано. Нашата фирма разполага с експертни опаковчици за подпомагане на персонала с предварителното опаковане а и с разопаковането. Те могат да ви помогнат и при  инсталиране на мебели или повторно сглобяване. Разглобяват и сглобяват модулни мебелни системи според препоръките на производителя и много други услуги според нуждите на преместването на вашия офис.

ЗАЯВЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СЕГА – 0879 58 53 71

Хамали ОТ-ДО са на разположение всеки ден от седмицата! Свържете се с нас,
за да уговорим ден и час за преместване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА