Пренасяне на електроуреди

/Пренасяне на електроуреди
Пренасяне на електроуреди

Пренасяне, преместване, товарене и разтоваряне на електроуреди на изгодни цени

Цялостно преместване на дома или офиса от хамали в София

checked Пренасяне на електрически уреди: хладилници, перални, печки и др.
checked Разглобяване и сглобяване отново на мебели при преместване;
checked Превоз на мебели и оборудване за района на град София, и извън него.
checked Цялостно преместване на домашно имущество или офис оборудване до желано от вас място.

checked Опаковане на чупливи предмети в полиетиленово фолио с въздушни мехурчета .
checked Пренареждане и преместване на мебели във вкъщи.
checked Прецизно пренасяне на електроуреди, компютърни системи и др.
checked Пренасяне на багаж или изхвърляне на отпадъци.

ПРЕВОЗ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ

Нуждаете се от превоз на електроуреди за ремонт – няма проблем! Ние ще ви помогнем, при пренасянето, товаренето, разтоварването, а когато са готови ние ще ви ги доставим обратно при вас – брез драскотинка.   Същото се отнася и при превоз на новозакупена техника, а това е особено важно, защото може да ви откажат гаранционно обслужване заради механични повреди по електроуреда. Фирмата ни разполага с опаковачни материали, за безопасност при транспортиране. Благодарение на тях, ние пренасяме без да оставяме следи по уредите.

Неправилното транспортиране на електроуреди може да доведе до тяхната повреда

ПРЕВОЗ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ НА ДЪЛГИ РАЗСТОЯНИЯ

Чудите се как е най-добрият начин за преместване на електроуреди на дълги разстояния ? Не си мислете, че наемането на камион, който да управлявате сам е  единственият начин, по който можете да свършите това евтино.  Направете запитване и ще бъдете приятно изненадани от достъпните ни цени за професионалните ни хамалски услуги. Това е облекчение за вас, защото един голям проблем като местенето в ново жилище или офис, ще бъде разрешен професионално, без излишни главоболия!

ПРЕВОЗ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИ В РАМКИТЕ НА СОФИЯ

Търсите ли най-евтиния начин да преместите електрическите си уреди в района на София? Наемете компания, която се придвижва бързо в града и няма да ви се налага да се налага да търсите камион, да наемате оборудване или да молите приятелите и семейството си, за да ви помогнат – просто ни се обадете https://HAMALIotdo.com. Ние ви гарантираме, че всичко ще бъде преместено в  състоянието, в което сме го получили. Ще изготвим и приемо-предавателен протокол, за ваше  спокойствие.

ПРЕМЕСТВАНЕ НА АНТИКИ И СТАРИННИ МЕБЕЛИ

Антиките са не само безценни, но обикновено и незаменими, което означава, че към тях трябва да се подходи внимателно. Ако искате да запазите ценните си вещи си в непокътната форма по време на транспортиране, тогава наемете професионална компания за превоз на мебели и оборудване. Така ще оставите на нас работата по разглобяване, опаковане и пакетиране на вашите скъпоценни предмети. Нашите специалисти, които се занимават с превоза на антики, знаят правилния начин за опаковане и подреждане на всяко парче, за да се гарантира, че ще изглежда толкова добре, колкото и сега за следващите поколения!

ПРЕВОЗ НА ТЕЖКИ И СПЕЦИАЛНИ ИЗДЕЛИЯ

За нас няма значение дали един елемент, който е много труден и тежък за движение – като билярдна маса , пиано или сейф, трябва да бъде преместен или превозен до ново място? Ние можем да ви помогнем с местенето, защото имаме хора, които да се заемат  с тези и други трудноподвижни товари .

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ ОТ НАС?

Запазете новитие си електроуреди при пренасяне

При покупка на нови елекроуреди или нужда от транспорт за гаранционно обслужване е важно да изберете доверен превозвач. Изберете надеждната ни услуга за превоз на електроуреди на къси или дълги разстояния. Най-добре е да изберете хамали, които са експерти в опаковането и транспортна на електрически уреди. Затова се обърнете към нас – ние ще ви помогнем, като запазим непокътнато, пренасяните електроуреди. Не е нужно да се се опитвате сами да пренасяте тежките хладилници, фризери, готварски печки и др. – без опит и специално оборудване. Пазете здравето си, оставете това на нас.

Доверете ни се и ние ще пренесем вашите електроуреди до новия ви дом или офис. При молба от ваша страна сме готови да изготвим и приемо-предавателен протокол за имуществото, което пренасяме, както и състоянието, в което го взимаме. Ние ще го запазим непокътнато, запишете си нашия номер сега – 0879 58 53 71  или направете запитване !

ЗАЯВЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СЕГА – 0879 58 53 71

Хамали ОТ-ДО са на разположение всеки ден от седмицата! Свържете се с нас,
за да уговорим ден и час за преместване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА