Промоция от хамали ОТ ДО .

//Промоция от хамали ОТ ДО .

Ние от хамали ОТ ДО искаме да ви представим нашите промоции. Всички знаем , че след летните почивки и пътувания по планини и морета , всеки е оставил плановете за смяна на мебели , пренасяне и всякакви такива мероприятия за после , да не говорим и за финансовите проблеми , защото винаги почивката излиза по скъпа от колкото е планувана , та нали всеки се размеква и развръзва кесията в такива моменти . И разбирайки тази дилема ние  от хамали ОТ ДО предлагаме промоционални цени за периода от 1 – септември до 1-ви октомври , за всички Вас , мореплаватели и планинари , наши скъпи клиенти .

Сека ние от хамалиотдо , предлагаме на вашето внимание коледните ни промоционални цени . Ние , знаем , че коледните подаръци понякога дядо коледа ги доставя със закъснение и няма помощници за доставката през кумина . Решението е на една ръка от вас , по скоро на един телефонен номер -0879 58 53 71 :за нас е удоволствие да помагаме на дядо коледа да успее с разноса на подаръци за послушните деца .

– 1 Хамалска услуга от 1 хамалин , 10 лв. на час .

-2  Транспорт до 1.5 т.  в рамките на софия , 20 лв. на час .

-3 Транспорт до 3.5 т. в рамките на софия , 30 лв. на  час .

-4 Транспорт над 3.5 т. по договаряне в зависимост от тонажа .

-5 Транспорт до 1.5 т.  в страната 60 ст. на километар .

-6 Транспорт до 3.5 тона в страната 70 ст. на километар .

– 7 Транспорт в евро съюза до 1.5 т .  70 ст. на километар плюс платени пътни такси  .

-8 Транспорт в евро съюза до 3.5 тона 80 ст. на километар плюс платени пътни такси .

– 9 Транспорт с 1 хамалин в рамките на софия , 30 лв, на час .

– 10 Пренасяне на пияно плюс транспорт от кота нула или асансйор до кота нула или асансйор 120 лв.

-11 Пренасяне на пияно по етажи без асансйор – 40 лева на етаж .

-12 Пренасяне на сейф за пари или оръжие цената се определя в зависимост от килограмите и етажите които се качва без асансйор. .

-13 Демонтаж и монтаж на гардероб – дву крилен 100 лева .

-14 Демонтаж и монтаж на гардероб – три крилен 130 лева .

-15 За бюра и офис обзавеждане цената есе определя след направен предварителен оглед .

-16 Пренос и транспорт на пералня или хладилник – 60 лева .

Ние от – хамали ОТ ДО – сме гъвкави в региона на град София , това означава , че цената може да е по ниска в зависимост от стиковката на адресите на клиентите  , така , че колкото по рано е дадена заявката , толкова по ниска , ще е цената от нашата услуга. Давам пример : ако от Ж.К. Младост имам заявка до Ж.К. Люлин в 9 ч. Това означава , че от Ж.К. Люлин , ако някой клиент в 11 ч. има нужда от нашите услуги , ние от „хамали ОТ ДО “ можем да предложим по ниска цена за транспорта и съответно за хамалски услуги ,по простата пречина , че сме в региона на вашата заявка за транспорт и хамалски услуги . Да обобщим : Колкото по рано , Вие заявите вашите поръчки за транспорт , преместване на мебели  , хамалски услуги за всякаъв вид товари , изхвърляне на ненужни вещи и мебели ( ние радеем за екологията и е наша политика да разделяме всички отпадъци по техните мулекулярни съединения и да се стремим към към отдаването им на пунктове приспособени за тяхното рвцеклиране  , пренасяне на плочки , фаянс , гранит , произведения на искуството то “ картини , икони , статуи от всякакъв материял , дърворезба , ( превозвали сме картини на пикасо и на много велики творци на  всякакъв вид изкуство ,) на  големи арт галерии  експонатите  с вещина и едва ли не с богоговение , защото за нас вещите на клиентите са неприкосновенни , нашата застаховка ,която покрива всякакви щети по пренасянето на скъпи или не толкова скъпи за вас материални неща не ни одовлетворява , затова ние от „хамалиотдо “ до момента в нашата 28 годишна практика не сме имали случай в който да разочароваме нашите клиенти с повреда или разрушаване на тяхни вещи .Кирето си купил нови мебели. Докарали му ги пред блока и той започнал да ги вкарва през входната врата на блока. Вкарал всичко и останал един диван. Киро бутал, бутал дивана през вратата, но той заседнал по средата. Дърпал – дърпал, не става. В това време по стълбите слиза съседът Пешо. – Пеше, я помогни тука с диванчето, бе! – провикнал се Кирето, иззад дивана. Започват двамата да се мъчат, да натискат и така около три часа, целите облени в пот се отказват. В крайна сметка резултатът е никакъв. – Оф, зае@и Пеше, явно тоя диван няма да можем да го вкараме никога! – Ама ти да го вкараш ли искаш, бе……..ПОЛЗВАЙТЕ УСЛУГИТЕ НА „ХАМАЛИ ОТ-ДО“

By |август 30th, 2019|Публикации|Коментарите са изключени за Промоция от хамали ОТ ДО .
ОБАДИ СЕ СЕГА