Транспортни услуги

/Транспортни услуги
Транспортни услуги

Транспортни услуги с бусове и камиони в София и региона

Превоз на стоки, мебели и оборудване за цялата страна

checked Превоз на мебели и оборудване за района на град София.
checked Превоз на мебели и оборудване извън района на град София.

checked Прецизно пренасяне на електроуреди, компютърни системи и др.
checked Пренасяне на багаж или изхвърляне на отпадъци.

Транспортни услуги в София и региона на достъпни цени!

Ако вашият бизнес или домакинство се нуждае от транспортни услуги – наемете професионална компания. Не е нужно да молите приятели за услуга, която после може да ви струва скъпо. Не оставайте длъжни за услуга, за която може да си платите и забравите!

Ние от https://hamaliotdo.com разполагаме с необходимата ви техника за транспорт

Техниката ни е нова и се поддържа от лицензирани сервизи, а служителите ни са професионалисти в работата си с дългогодишен опит.  За управление на нашата техника, те минават през допълнителни фирмени изпити, за да поддържаме високо качество на услугите си.  Нашите услуги са на достъпни цени и ние можем да ги осигурим желания от вас транспорт в удобно за вас време. Работим до късно и след работно време при необходимост, за да сме ви максимално полезни.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ОТ НАС?

Транспортни услуги за територият на цялата столица

Изберете надеждните ни транспортни услуги и ви обещаваме, че ще останете доволни. Шофьорите ни са квалифицирани и любезни, с дългогодишен стаж. Те ще ви помогнат и при товаро-разтоварните работи.  Техниката ни ( камиони, бусове и др.) е в отлично състояние, готова по всяка време да бъде на ваше разположение.

Много хора си мислят, че наемането на професионалисти за транспортни услуги е скъпо. Уверяваме ви, че това не е така. Направете вашето запитване сега, като ни посочите начална и крайна точка, желаната от вас техника (микробус, камион и др.), какво ще се транспортира и ние ще ви отговорим. Така ще се убедите, че цените са ни достъпни и не е нужно да молите приятел за услуга, а после да оставате длъжен или да се чуват приказки. Просто ни се обадете или направете запитване!

ЗАЯВЕТЕ ХАМАЛСКИ УСЛУГИ СЕГА – 0879 58 53 71

Хамали ОТ-ДО са на разположение всеки ден от седмицата! Свържете се с нас,
за да уговорим ден и час за преместване.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
ОБАДИ СЕ СЕГА