транспорт и пренасяне на парични сейфове и каси за оръжие с хамали от-до .

//транспорт и пренасяне на парични сейфове и каси за оръжие с хамали от-до .

Фирма www.hamaliotdo.com е специализирана в превоз и пренасяне на всякакви парични сейфове и каси за оръжие и муниции от всяко местоположение и етаж до всяко друго такова. От дълго годишния опит на служителите на хамалиотдо  можем , да си позволим да Ви дадем полезни съвети и насоки в избора на фирма , за изпълнител на така не толкова лесно преместване на не леките метални съоръжения  , което на пръв поглед е работа за 10-15 минути , но за това време може да се объркат много неща , за това излагаме нашите препоръки по долу , за ваше улеснение и за наша безопастност .

-1. Не съдете за килограмите на сейфа по неговите размери . Погледнете , ако има характеристика в паспорта към нея и не спестявайте някой килограм когато се свържете с фирмата за пренасяне . Защото дори 50 кг. са от голямо значение , когато става въпрос за пренос на тежести по етажи без асансиор . ( световните рекорди по вдигане на тежести се печелят с дори няколко грама в повече )

-2. При пренасяне на сейфове ние от хамали от-до  изискваме по възможност , ако позволява вратата на сейфа да се свали , Вие да сте подсигурили по възможност ключ и естественно предварително да сте я изпразнили от съдържанието и , ако е възможно . Защото вратата тежи в 90 процента от сеифовете около 1/4 от цялото тегло . По този начин вие ще платите по малка цена , от колкото ако е с вратата.

-3. Проучете какво е състоянието от към здравина  на сградата в която искате да поставите сейфа и здравината на стълбището , ако е възможно . Здравината , размерите и широчината на същите е от голямо значени . Също така за нашите хамали ще е голямо улеснение ако усигурите достъп до входовете възможно най близо .

-4. Най добрия вариянт е , ако поръчате оглед от  www.hamaliotdo.com по възможност и да се доверите на професионалната ни преценка .

-5. Последното и най важно правило е да не се доверявате на непрофисионалисти за такава отговорна задача , защото най малкото никой не иска да си има осакътени хора в къщата . Не би било на никой приятно – било то жена или мъж да се сблъска с

 

By |август 19th, 2019|Публикации|Коментарите са изключени за транспорт и пренасяне на парични сейфове и каси за оръжие с хамали от-до .
ОБАДИ СЕ СЕГА